Industriële verhuizingen

Machines verhuizen doen wij graag voor u!

Van Dijk is een (inter)nationaal georiënteerde organisatie gespecialiseerd in industriële verhuizingen, montage/demontage en maintenance support. De organisatie beschikt over jarenlange ervaring en voert projecten uit voor een diversiteit aan opdrachtgevers in onderstaande branches:

  • Voedingsmiddelen- en zuivel industrie
  • Chemische en proces industrie
  • Datacenters
  • Energie en warmtekracht centrales
  • Installatietechniek
  • Productie- en machinefabrieken


U kunt op Van Dijk De Meern BV rekenen voor het voorbereiden en het uitvoeren van de verhuizing van zwaar materieel. Bij het verhuizen van de machines zorgt Van Dijk De Meern BV ervoor dat de down-time en het ongemak beperkt blijven.


Machines demonteren voor verhuizing

Van Dijk houdt zich naast industriële verhuizingen ook bezig met de/montage werkzaamheden. Voor de verhuizing worden machines en installaties zorgvuldig gedemonteerd, getransporteerd en via eventuele tijdelijke opslag gemonteerd op de nieuwe locatie of afgevoerd voor recycling op basis van de geldende regelgeving.
Tevens heeft van Dijk de beschikking over gekwalificeerd personeel dat binnen de procesindustrie ondersteuning kan verlenen aan industriële bedrijven en chemische fabrieken bij het onderhouden van machines en installaties. Van Dijk De Meern BV heeft onder andere ruime ervaring in het (ver)plaatsen van CNC gestuurde machines, koelmachines, luchtbehandelingskasten, noodstroominstallaties, No-Break installaties en UPS systemen.

Vakkundig machine verhuizen

Van Dijk De Meern BV is strategisch gevestigd in het midden van het land en helpt u bij het verhuizen van uw machines. Geen opdracht is ons te groot of complex, wij kunnen elke zware machine verhuizen. Wij bepalen de juiste werkwijze in samenwerking met u om de werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren binnen het gestelde budget en termijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of hebt u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.