demontage installaties

Omdat demontage van installaties een specialistisch werk is, heeft u een professionele specialist nodig. Want alleen de juiste technische vakkennis, middelen en ervaring zorgen er straks voor dat de demontage van uw kostbare installaties geen kostbare operatie wordt. Tevens moet er op gedegen wijze met u worden samengewerkt zodat uw machine demontage volgens planning, budget, veiligheidsvoorschriften en afspraken verloopt. 

Vandaar dat Van Dijk De Meern BV dagelijks wordt ingeschakeld door zeer diverse klanten binnen uiteenlopende branches.

Ook transport en (tijdlijke) opslag naast demontage van installaties

Zowel in Nederland als in het buitenland voeren wij  demontage van installaties uit; al dan niet in combinatie met maintenance support, hijswerkzaamheden, speciaal transport en geconditioneerde opslag. Hierdoor hebben wij de ervaring die nodig is om uw machine demontage naadloos te laten aansluiten op uw bedrijfsvoering en uw gehele organisatie.

Grote, kleine of complexe projecten voor de demontage van installaties

Of u nu kleine of juist grote en complexe opdracht heeft. Samen met u bepalen wij de juiste werkwijzen, planning en budgettering. 

Voorbeelden van door ons uitgevoerde demontages van installaties

Enkele voorbeelden van onze demontagewerkzaamheden: het plaatsen of verplaatsen van installaties, koelmachines, CNC metaalbewerkingsapparatuur, luchtbehandeling units, WKK installaties en UPS systemen. Deze machine demontages voeren wij uit voor bedrijven in bijvoorbeeld de zuivel industrie, de voedingsmiddelen industrie, de machinebouw en metaalbewerking, de installatie-en koeltechniek en de chemische-en procesindustrie.