hijwerkzaamheden

HIJSWERKZAAMHEDEN voor de industrie zowel binnen als buiten

Van Dijk De Meern BV verzorgd verticaal transport bij een diversiteit van hijswerkzaamheden middels een uitgebreid materieel bestand welke bestaat uit mobiele hydraulische kranen, mobiele torenkranen en hoogwerkers.  Daarnaast kunnen de kranen worden uitgerust met een uitgebreid pakket aan hulpmaterialen.

Voorbeelden van hijswerkzaamheden:

  • Machine-opbouw met behulp van hydraulische liftsystemen
  • Verplaatsen of hijsen van machines in fabriekshallen
  • Hijsen van zeer grote tanks of machines
  • Plaatsen van torenhoge masten
  • Klein hijswerk

Mobiele hydraulische kranen voor hijswerkzaamheden:

Hierbij hebben wij de beschikking over een modern kranenpark met de capaciteiten van 35 tot 250 ton. Heeft u een mobiele kraan nodig voor een klus? Voor betrouwbare, veilige en kwalitatief goede mobiele kranen en mobilele hijswerkzaamheden kunt u terecht bij Van Dijk de Meern. Van Dijk de Meern houdt zich bezig met diverse werkzaamheden en heeft zich  ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van mobiele hijswerkzaamheden. Heeft u kranen nodig voor hijsen, heffen en transporteren?  Wij hebben ervaring met de allergrootste projecten en bieden een totaalpakket vvoor hijswerkzaamheden. U kunt altijd vertrouwen op innovatieve oplossingen, correcte uitvoering en deskundige begeleiding voor hijswerkzaamheden.

Mobiele torenkranen voor hijswerkzaamheden

Gezien de relatief korte opbouwtijd en het feit dat deze typen kranen uitermate geschikt zijn om de last over een grote afstand te verplaatsen waarbij een opstelling op een beperkte ruimte mogelijk is middels gieklengtes van 30 tot en met 60 mtr.

Hoogwerkers voor hijswerkzaamheden

Ten behoeve van werkzaamheden op hoogte waarbij een stabiele en veilig werkplatform noodzakelijk is zoals het vervangen van zonwering of de/montage van antennes en constructies tot een werkhoogte van 61 mtr.

De geldende inhuurtarieven voor bovengenoemd materieel en bijbehorende voorwaarden staan vermeld onder projecten hijswerkzaamheden.