Montage

MONTAGE FABRIEKEN

Montage fabrieken na demontage, verhuizing of verplaatsing is een specialisme van Van Dijk de Meern. Wij bieden ook transport en tijdelijke opslag.
De montage van fabrieken is een ingrijpende kwestie. Gezien de waarde van uw machines en de kosten en planning van montage van een fabriek is het dan ook noodzakelijk om de meest professionele begeleiding te krijgen. Het liefst natuurlijk van een zeer betrokken en deskundige specialist, die al tientallen eerdere malen fabrieksdemontages heeft verzorgd.

WIJ PLANNEN EN ORGANISEREN UW MONTAGE VAN FABRIEKEN na verhuizing of verplaatsing inclusief (tijdelijke) opslag

Dat is Van Dijk De Meern BV,  het bedrijf dat montage van fabrieken organiseert, begeleidt en uitvoert voor talloze bedrijven in en buiten Nederland. In de metaalbewerking, machinebouw, levensmiddelen-, zuivel-, chemische en procesindustrie. Hierbij verzorgen wij bijvoorbeeld de demontage, de hijswerkzaamheden, de montage, het speciaal transport en alle andere relevante zaken die bij een fabrieksdemontage komen kijken, zoals het regelen van vergunningen en ontheffingen.

Duidelijke samenwerking

Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op een prettige en duidelijke samenwerking, waarin wij de juiste werkzaamheden en planning met u bepalen zodat wij binnen het budget en gestelde veiligheidsgrenzen blijven. Dus neem nu contact met ons op voor uw fabrieks montage.

Voorbeelden van onze montage fabrieken

Hierbij geven wij u enkele voorbeelden van onze werkzaamheden die wij tijdens fabrieksdemontages uitvoeren. De-en montage, plaatsen of verplaatsen van bijvoorbeeld luchtbehandeling units, WKK installaties, UPS systemen, koelmachines en CNC metaalbewerkingmachines. Heeft u echter ander soort machines, dan is dit ook geen enkel probleem. Neem hiervoor nu contact met ons op.