Projectverhuizing

PROJECTVERHUIZING en projectverhuizingen

Bij een projectverhuizing komt de verantwoordelijke al snel onder grote druk te staan. Een projectverhuizing draait immers om het professioneel (de)monteren, transporteren, stallen en herinstalleren van kostbaar bedrijfskapitaal. Zoals machines, installaties en andere specialistische apparatuur. Daarom zoekt u een partner die deze verantwoordelijkheid samen met u kan dragen. Een projectverhuizingspecialist met de juiste vakmensen, vakkennis, ervaring en hulpmiddelen.

Bij van Dijk de Meern zit u goed met uw projectverhuizing

Dan komt u goed terecht bij Van Dijk De Meern BV. Want dankzij onze grote ervaring met bijzondere projectverhuizingen zijn wij gewend om optimale veiligheid, duidelijkheid, service en snelheid te leveren, en een even verantwoorde kostenraming. Dergelijke projectverhuizingen verzorgen wij wereldwijd, voor uiteenlopende soorten bedrijven; ervaring waar ook uw bedrijf van profiteert.

Complete projectverhuizing

Voor een complete projectverhuizing is veel nodig. Alles moet tot in de details voor u worden geregeld. Van de demontage tot de hijswerkzaamheden, van de geconditioneerde opslag tot het horizontale of verticale vervoer, van het regelen van de vergunningen tot het indienen van ontheffingsaanvragen. Dit doen wij dan ook allemaal voor u. 

Projectverhuizingingen? zoek niet verder...

Dat is de projectverhuizing waarmee Van Dijk De Meern BV groot is geworden en waarmee u een goede start krijgt op de nieuwe locatie van uw machines.