Verhuizing van machines | Van Dijk De Meern BV

De verhuizing van machines

Heeft u een of meerdere machines die verplaatst moeten worden? Van Dijk De Meern BV heeft een jarenlange ervaring in de verhuizing van machines en installaties. Neem contact met ons op om uw project te bespreken. Wij helpen u graag!

Een machine verplaatsen

Van Dijk De Meern BV voert al jarenlang allerlei verschillende verhuizingen uit. Zo hebben wij onder andere ervaring met het (ver)plaatsen van koelmachines, UPS systemen, NSA/WKK installaties, CNC-metaalbewerkingsmachines en Food en Non Food productielocaties.

Industriële verhuizingen

Samen met u zullen wij een juiste werkwijze voor uw project bepalen. Hierbij letten we er natuurlijk op dat wij binnen budget en binnen de gestelde termijn blijven. Wij werken in binnen- en buitenland en vinden altijd een oplossing die bij uw project past. Wij verzorgen de hele verhuizing voor u, van demontage, vervoer en eventuele opslag tot montage op de nieuwe locatie. Ook verzorgen wij de benodigde ontheffingen en vergunningen, zodat u zich geen zorgen hoeft maken over deze zaken.

Contact met Van Dijk De Meern BV

Mogen wij u helpen bij het verhuizen of mogen wij een machine verplaatsen? Neem dan contact met ons op. Via e-mail en het contactformulier op de website zijn wij goed te bereiken. Wij zullen na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u opnemen. Als u een dringende vraag heeft kunt u ons natuurlijk bellen. Dan kunnen wij uw vraag direct beantwoorden.

Kies voor de verhuizing van uw machines voor professionaliteit, kies voor Van Dijk De Meern BV!