Volvo Materieelwagen

NIEUWS VAN DIJK DE MEERN BV

Recentelijk is door Volvo dealer Van Dijk Woerden een nieuwe materieelwagen geleverd welke is voorzien van een dichte opbouw met 1.500 laadklep verzorgd door Mulder Bunnik .

Het voertuig is voorzien van het nieuwste vijzel en transport equipment ten behoeve van een veilige en efficiente uitvoering van projecten in binnen en buitenland.

LEVERING VOLVO TREKKER MET 60 TON/MTR

Gezien de goede samenwerking met Volvo dealer Van Dijk Woerden en HSM Utrecht is ten behoeve van de vervanging van een 3-assige scania met 35 ton/mtr kraan onlangs een 3-assige Volvo FH,euro 6 voorzien van een 60 ton/mtr HIAB kraan uitgerust met een hydraulische jib waarbij een max. hijshoogte kan worden bereikt van 27 mtr.

De levering van deze combinatie is gepland in het 2e kwartaal 2014.

 

Uitbreiding transport materieel NEDMOVE

Ten behoeve van onze afdeling (inter)nationale projecten NEDMOVE is door autobedrijf Van Dijk te Woerden een nieuwe 4-assige trekker geleverd welke in samenwerking met HSM te Utrecht is voorzien van een HIAB 105 ton/mtr kraan incl. hydraulische jib waarbij een hijshoogte wordt bereikt van 28 mtr.

Uitbreiding transport materiaal NEDMOVE

Ten behoeve van onze afdeling (inter)nationale projecten NEDMOVE is door autobedrijf Van Dijk te Woerden een nieuwe bakwagen afgeleverd voorzien van dichte opbouw en laadklep welke in eigen beheer wordt ingericht als materieelwagen met geavanceerd vijzel en transport equipment.
 
Tevens wordt door deze dealer medio september een 4-assige trekker geleverd welke in samenwerking met HSM te Utrecht wordt voorzien van een HIAB 105 ton/mtr kraan incl. hydraulische…

UITBREIDING MATERIEEL MET CITY TRAILER

Recentelijk is het materieel bestand uitgebreid met een city trailer voorzien van twist locks ten behoeve van het transport van containers en 1 schotel gestuurde achteras,de max. laadvermogen bedraagt 22 ton.

Uitbreiding wagenpark

In het 1e kwartaal 2012 zal het wagenpark worden uitgebreid met een Volvo materieelwagen ter ondersteuning van onze transportspecialisten op de diverse locaties in het binnen-en buitenland.
 
Gezien de goede ervaringen met de onlangs aangeschafte 4-assige Volvo trekker voorzien van een 105 ton/mtr kraan is besloten om het wagenpark met een 2e unit uit te breiden welke is voorzien van een dubbel uitschuifbare semie-dieplader met onafhankelijke radiografische besturing.
 
Tevens…

Uitbreiding transportmaterieel Van Dijk De Meern BV

Op 03-05-2010 is ons wagenpark uitgebreid met een 4-assige volvo transportcombinatie voorzien van een 105 ton/mtr kraan waarbij aan de voorzijrde van het voertuig 2 stuks stempels zijn gemonteerd ten behoeve van het verkrijgen van een 360 graden werkbereik van de kraan. Deze combinatie kan worden uitgerust met een onafhankelijk hydraulisch bestuurbare semie/dieplader of een een laadbak welke middels twist locks op het chassis wordt gemonteerd.

Van Dijk de Meern
Van Dijk de Meern
Techniekweg 16 Harmelen, Utrecht 3481 MK
Phone: 0348-408484
Verhuizing
Rated 5/5 based on 2 reviews
photo of Vandijkdemeern
Vandijkdemeern
Techniekweg 16
Harmelen , Utrecht , 3481 MK Nederland
0348-408484
Verhuizen, Opslag, Demontage, support