Industriële verhuizingen

Als het gaat om industriële verhuizingen, staan wij bij Van Dijk De Meern BV bekend om onze jarenlange ervaring, deskundigheid en toewijding. Met een bewezen staat van dienst in het succesvol uitvoeren van complexe verhuisprojecten, bieden wij maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

  • Gedegen plan van aanpak
  • Totale maatwerkoplossing
  • Vakmanschap

 

Uw partner voor ieder vraagstuk binnen industriële verhuizingen

Van Dijk De Meern staat garant als uw betrouwbare partner op het gebied van industriële verhuizingen. We zijn gespecialiseerd in onder andere het verplaatsen van zware machines, het vakkundig demonteren en installeren van apparatuur, en het bieden van veilige en efficiënte opslagoplossingen. Dankzij onze ruime ervaring en uitgebreide expertise hebben we inzicht in de complexiteit van industriële verhuizingen. Hierdoor zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor ieder vraagstuk dat zich voordoet.

Demontage

Het proces van een industriële verhuizing begint bij de zorgvuldige demontage van uw waardevolle industriële apparatuur. Dit betekent dat elk onderdeel met uiterste precisie wordt gedemonteerd. Met grondige planning en vaardigheid zorgen we ervoor dat de demontage soepel verloopt, waarbij er rekening wordt gehouden met eventuele specifieke vereisten. Op die manier blijven uw machines beschermd en onbeschadigd tijdens het verhuisproces.

Verplaatsen

Het verplaatsen van zware en delicate machines vereist deskundigheid. Van Dijk De Meern BV biedt de nodige middelen om uw industriële goederen veilig te verplaatsen naar de gewenste locatie. Of het nu gaat om interne industriële verhuizingen binnen uw faciliteit of transport naar een nieuwe locatie, we zorgen voor een naadloze en efficiënte industriële verhuizing.

Opslag

Indien u behoefte heeft aan een tijdelijke opslagruimte, beschikt Van Dijk De Meern BV over diverse faciliteiten voor de tijdelijke huisvesting van machines, installaties, containers en units. De ruimtes zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de verschillende afmetingen en typen apparatuur die u mogelijk heeft.

Verhuizen en hijsen

Het proces van industriële verhuizingen is uitgerust met geavanceerde verticale hijstechnieken en apparatuur om zelfs de meest complexe verhuisprojecten aan te pakken. Van Dijk De Meern BV zorgt voor een veilige en efficiënte industriële verhuizing, waarbij er wordt voldaan aan alle noodzakelijke veiligheids- en regelgeving eisen. Mobiele hydraulische kranen, mobiele torenkranen en hoogwerkers kunnen worden ingezet voor diverse hijswerkzaamheden.

Installatie en onderhoud

Naast het uitvoeren van industriële verhuizingen, kunnen wij tevens zorgen voor installatie en industrieel onderhoud. Het doel hiervan is om uw apparatuur in optimale conditie te houden, zodat ze probleemloos blijven functioneren.

Bij Van Dijk bent u verzekerd van kwaliteit

In nauwe samenwerking met u bepalen wij de juiste aanpak voor uw verhuisproject. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw budget en gestelde deadlines. Ongeacht of het verhuisproject zich in binnen- of buitenland bevindt, wij vinden altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften. Van Dijk De Meern BV neemt de volledige verantwoordelijkheid voor uw industriële verhuizingen. Bovendien verzorgen wij inclusief het regelen van de benodigde ontheffingen, ook vergunningen en engineering voor een veilige en correcte uitvoering.

Sectoren waar Van Dijk actief in is

Van Dijk De Meern BV heeft jarenlange ervaring in industriële en projectverhuizingen welke voor opdrachtgevers worden uitgevoerd in verschillende branches in het binnen- en buitenland. Hier vallen o.a. de volgende sectoren onder: Chemische-en procesindustrie Installatie-en koeltechniek Metaalbewerking en machinebouw Voedingsmiddelen industrie Zuivel industrie Het gaat hierbij om in- en externe verhuizingen, machine verplaatsingen, integrale industriële verhuizingen van complexe productiefaciliteiten en enkelvoudige verplaatsingen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd middels vakbekwame mensen met het benodigde materieel. Hierbij hebben wij ruime ervaring in het (ver)plaatsen van CNC gestuurde machines, luchtbehandeling installaties, koelmachines, noodstroominstallaties, UPS systemen en No-Break installaties.

Gerealiseerde projecten binnen industriële verhuizingen

Met trots kunnen we zeggen dat we met onze expertise en toewijding een breed scala aan complexe en uitdagende industriële verhuizingen hebben voltooid. Hieronder vindt u een aantal van de door ons uitgevoerde projectverhuizingen.