bedrijfverplaatsing

bedrijfverplaatsingen, onze specialiteit

Er komt veel kijken bij een bedrijfsverplaatsing. Uw waardevolle apparatuur moet immers worden ge(de)monteerd, opgeslagen, verplaatst en vervoerd. En wel op een veilige wijze en in een zo kort mogelijke tijd. Deze verantwoordelijkheid vraagt om de expertise van een gerenommeerd bedrijf. Een bedrijf dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend met het uitvoeren van tientallen bedrijfsverplaatsingen in het binnen- en buitenland.

Bekende specialist in bedrijfsverplaatsingen

Dan hebben we het over een bekende specialist in bedrijfsverplaatsingen: Van Dijk De Meern BV. Voor iedere bedrijfsverplaatsing hebben wij de juiste vakmensen, technieken, ervaring en hulpmiddelen, die wij allemaal probleemloos inzetten voor een service die doeltreffend, veilig en budgettair verantwoord is.

Zuivelmiddelen, levensmiddelen, process en chemische industrie, metaalbewerking

Of het nu gaat om een bedrijfsverplaatsing in de zuivel-, levensmiddelen, proces- of chemische industrie of in de metaalbewerking of machinebouw. Neem nu contact op, dan beginnen wij direct met de voorbereidingen voor uw bedrijfsverplaatsingen. Voor verdere informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Over onze bedrijfsverplaatsingen

Voor een bedrijfsverplaatsing is aanzienlijke expertise nodig. In elk stadium moeten er immers even belangrijke zaken worden uitgevoerd; de hijswerkzaamheden, het demonteren en monteren, het horizontaal of verticaal vervoeren en het opslaan van uw belangrijke bedrijfskapitaal. En daarnaast natuurlijk het regelen van de benodigde vergunningen en ontheffingen. Al deze handelingen zijn wij dankzij onze jarenlange ervaring machtig.